Oldal kiválasztása

Sailaway


TÖBBFUNKCIÓS ASZTALI- ÉS FALI DEKORÁCIÓS LÁMPA

Sailaway


TÖBBFUNKCIÓS ASZTALI- ÉS FALI DEKORÁCIÓS LÁMPA

Inspiráció

A „Sailaway” lámpa elkészítését a vitorlázás élménye és olyan emberi igények inspirálták, mint az utazás, a felfedezés, a kikapcsolódás, a szabadság, a közös aktivitás, a sport, a versenyzés és a természet iránti vágy.

A hajózás, mint közlekedési mód szinte egyidős az emberiséggel. A lámpa fizikai és szellemi utazásra hív minket a dolgozószobából. Ahogy elhajózunk, elhagyjuk a kötöttségeket, a problémáinkat, ismeretlen vizekre hajózunk, ahol a természetet élményét sokkal intenzívebb, kötetlenebb és szabadabb módján tapasztaljuk meg, mint a szárazföldről. hajózás során elszakadunk a parttól, a kötöttségektől, gondjainkat hátrahagyva nekiindulunk a végtelennek és az ismeretlen felé, ahol a szelet, a hullámokat, a természetet élvezve sokkal intenzívebb, kötetlenebb és szabadabb módján tapasztaljuk meg a természet élményét, mint a szárazföldről. A hajózás során nem csupán fizikálisan hagyjuk magunk mögött a mindennapi rutint és kötöttségeket, hanem mentálisan és érzelmileg is. Alkalmunk nyílhat egy belső utazásra is, önmagunk és kapcsolataink felfedezésére, a bennünk rejlő lehetőségek felismerésére és a szellemi szabadság megélésére. A lámpa megalkotását a hajózás fizikai és lelki kettőssége inspirálta. A lámpa a világ és önmagunk felfedezésének, a folytonos útkeresésnek és a szabadság vágy szimbóluma, ahol a fénye mutatja nekünk az utat.

„Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.” /Márai Sándor/

Ha szeretné megrendelni ezt a terméket, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen árajánlatot.

Specifikációk

A cél az volt, hogy a lámpa apró részleteiben és benyomásokban emlékeztessen egy vitorlásra, de ne egy konkrét hajó formát mintázzon. A hajó többi részletének tervezésekor és az anyagfelhasználásban is követtük az alap koncepciót. A hajó teste kőris és diófából készült, felületkezelésként természetes anyagokat, olajat és félfényes lakkot használtunk. A vitorla alapja újrahasznosítható polietilén (PET) lapokból áll, melyet vitorla készítésnél is használt vászonnal borítottunk be, varrással a perforációk mentén. Az elektromos kábelt kenderrel vontuk be.

Két db USB töltő található a talpban technikai eszközök töltésére. A lámpát közvetlenül a falba is beköthetjük így a kábel nem látható. A lámpa többféle formában is rögzíthető a falra. A fali konzolban 5m kábel tekerhető fel. Az elektromosság átvitele a felső részből a talpba fém érintkezőkkel lett megoldva kábelek helyett, elkerülve a kábelszakadást.

A lámpában kétféle világítás található, melyek közül az egyik fókuszált a másik szórt hangulatvilágítást ad. Mindkét fényforrás érintős fényerőszabályzókkal állítható a leggyengébbtől a legerősebbig. A lámpa egy egyszerű mozdulattal leszedhető a talpáról és felhelyezhető a fali konzolra. Két db USB töltő található a talpban pl. telefonunk feltöltésére. A felső része lehajtható, így a fény is tetszés szerint állítható. Többféle lámpaként használható, íróasztali, asztali dekorációs, éjjeli, éjjeli-fali és fali lámpaként.

egyénre szabott design

A megjelenített termék prototípus a termékekhez. Rendelhet eltérő fafajtákból készült vagy eltérő színű/színkombinációjú termékeket. Amennyiben egyedi elképzelése van, kérjük, jelezze azt a Kapcsolati űrlapon. Különböző méretű elemeket is előállíthatunk, de ez új tervezést és tervezést igényel, és megváltoztatja a termék alakját és teljes hatását. Minden termékünk egyedi sorozatszámmal rendelkezik.