Sailaway


FALI LÁMPA – ASZTALI LÁMPA

Sailaway


FALI LÁMPA – ASZTALI LÁMPA

inspiráció

A „Sailaway” lámpa elkészítését a vitorlázás élménye és olyan emberi igények inspirálták, mint az utazás, a felfedezés, a kikapcsolódás, a szabadság, a közös aktivitás, a versenyzés és a természet iránti vágy.

Ez a lámpa egy fizikai és szellemi utazásra hív minket, melynek során ismeretlen vizekre hajózunk. Eltávolodhatunk a hétköznapi problémáktól, kötöttségektől és megélhetjük a fizikai és szellemi szabadságot. A természet élményét a vízen sokkal intenzívebb, kötetlenebb és szabadabb módján tapasztaljuk meg, mint a szárazföldről. A képzeletbeli utazás során alkalmunk nyílhat egy belső utazásra is, önmagunk és kapcsolataink felfedezésére, a bennünk rejlő lehetőségek felismerésére és a szellemi szabadság megélésére. This lamp symbolizes the discovery of the world and ourselves, the constant quest and the need for freedom.

Ha szeretné megrendelni ezt a terméket, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen árajánlatot.

Specifikáció, technikai paraméterek

A „Sailaway” egy többfunkciós lámpa, mely használható asztali, fali, éjjeli olvasó és dekorációs lámpaként is: egy egyszerű mozdulattal leszedhető a talpáról és felhelyezhető a fali konzolra. A kétféle világítás érintős fényerőszabályzókkal állítható. A felső része lehajtható, a talpban két darab USB töltő található. A lámpát a hajózásban is használatos anyagokból készítettük: kőris és diófa, vászon, kender.

Az elektromos kábelt kenderrel vontuk be. A hajó teste kőris és diófából készült, felületkezelésként természetes anyagokat, olajat és félfényes lakkot használtunk. A vitorla alapja újrahasznosítható polietilén (PET) lapokból áll, melyet vitorla készítésnél is használt vászonnal borítottunk, és varrással rögzítettük a perforációk mentén.

Méretei: szélesség 120-250 mm x mélység 230 mm x magasság 500 mm

egyénre szabott design

A megjelenített termék prototípus a termékekhez. Rendelhet eltérő fafajtákból készült vagy eltérő színű/színkombinációjú termékeket. Amennyiben egyedi elképzelése van, kérjük, jelezze azt a Kapcsolati űrlapon. Különböző méretű elemeket is előállíthatunk, de ez új tervezést és tervezést igényel, és megváltoztatja a termék alakját és teljes hatását. Minden termékünk egyedi sorozatszámmal rendelkezik.